Home / Brummen-Regiobode / Warm welkom voor Sinterklaas in Brummen

Warm welkom voor Sinterklaas in Brummen

BRUMMEN – Vele gespannen kindertjes stonden Sinterklaas zondag 17 november op te wachten in Brummen. De goedheiligman begon zijn intocht bij de rotonde bij Verrij Wonen. Een Piet op een speciale fiets ging voorop in de optocht, gevolgd door Pretband HOB die gezellige Sinterklaasliedjes speelde. Daarachteraan kwam de Sint per (bruin) paard naar het Marktplein dat bomvol stond met kinderen en hun ouders. Ook burgemeester Alex van Hedel was aanwezig om de Sint welkom te heten. Aan het einde van de middag toog Sint en zijn gevolg naar Concordia waar hij met de bekende balkonscène afscheid nam van alle kinderen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Eenzijdig ongeval in tunnelbak in Dieren

DIEREN – In de de tunnelbak op de Burgermeester de Bruinstraat in Dieren heeft zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.