Home / Rheden-Regiobode / Wandelen door het Rozendaalse Bos

Wandelen door het Rozendaalse Bos

ROZENDAAL – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt maandag 2 december een wandeling door het Rozendaalse Bos. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij kasteel Rosendael. Tijdens deze heuvelachtige doorstapwandeling zullen de gidsen van het IVN de geschiedenis van het Rozendaalse Bos belichten. Ook wordt gekeken hoe het bos zich voorbereidt op de naderende winter. Misschien zien de deelnemers nog tekenen van de dieren die in het bos overwinteren. Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Foto: Corlène van den Camp

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Subsidie voor Zonneveld De Bocht

DIEREN – Het Rijk heeft subsidie toegekend voor het zonneveld aan de Spankerenseweg in Dieren, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.