Home / Brummen-Regiobode / Walk&Talk in Brummen

Walk&Talk in Brummen

BRUMMEN – In de Bibliotheek in Brummen is donderdag 5 december weer een Walk&Talk, de netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Dit keer staat het kwaliteitsspel centraal. Deelnemers aan dit kleurrijke persoonlijkheidsspel krijgen meer inzicht in wie zij zijn, in hun sterktes, zwaktes en kwaliteiten. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur

Lees ook

Naar de RK Kerk op reservering

LOENEN – Vanaf 1 juli zijn bijeenkomsten van grotere groepen weer mogelijk. Dit betekent dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.