Home / Nieuws / VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

GEM. RHEDEN – Op vrijdag 15 november was het de Dag van de Ondernemer. Dit van reden voor de VVD-fractie in de gemeente Rheden om lokale ondernemers in het zonnetje te zetten.

“Ondernemers zijn harde werkers, soms met werkdagen van 16 uur. Zij dragen bij aan de lokale economie en bieden arbeidsplaatsen. Ondernemers zijn dus belangrijk”, zegt de Rhedense fractie. De VVD vindt het erg leuk en goed om te zien dat de gemeente Rheden ondernemers heeft in uiteenlopende branches. “Van winkelier tot meubelmaker en van constructiebedrijf tot wasserij. Grote en kleine ondernemers en allemaal met oog voor hun medewerkers en hun klanten.”
Een delegatie van de VVD is op de Dag van de Ondernemer op bezoek geweest bij Matser Autoservice, Wijnhandel Appeldoorn en Meubel- en interieurbouw Lensink in Velp, Cis Bloemen in Rheden (foto), Moriën Lasvast in Spankeren en Wasserij Barth Slijkhuis in Laag-Soeren. Als blijk van waardering hebben zij allemaal een bloemetje of een flesje wijn ontvangen, uiteraard afkomstig van lokale ondernemers.

Foto: Franciska Wolfert Van Ciss Bloemen & Wonen in Rheden met Yola Hopmans, Bram Wieringa ,Rob Koekkoek, en Harry Brouwer van de VVD Rheden

Lees ook

Doesburgse dames in coronajurk

DOESBURG – Bezoekers aan het centrum van Doesburg kwamen vrijdag 3 juli deze vrolijke Doesburgse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.