Home / Brummen-Regiobode / Vv Oeken start met G-Team

Vv Oeken start met G-Team

OEKEN – Voetbalvereniging Oeken vindt dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten. Daarom start de vereniging deze maand met een G-Team. Vijf leden van vv Oeken hebben het initiatief genomen en zijn enthousiast om van start te gaan met de inlooptrainingen. In januari 2020 is de officiële aftrap. Iedereen boven de 16 jaar kan meedoen. De trainingsavonden zijn van 20.00 tot 21.00 uur op het sportveld van Oeken en de inlooptrainingen vinden plaats op dinsdag 26 november en 3 en 10 december. Aanmelden kan telefonisch via tel. 06-29005029 of via een e-mail naar secretaris@oeken.nl.

Lees ook

Zorgcentrum De Vier Dorpen viert 50-jarig jubileum

BEEKBERGEN – Op 17 februari 1971 is de eerste bewoner in De Vier Dorpen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.