Home / Brummen-Regiobode / VTS Group voorziet Oeken 1 van nieuwe jassen
.

VTS Group voorziet Oeken 1 van nieuwe jassen

BRUMMEN – Zaterdag 26 oktober, voorafgaand aan de wedstrijd Oeken 1 – Excelsior Zetten 1, werden de spelers en het begeleidingsteam van Oeken 1 in een nieuwe jas gestoken door Nick Snippe en Martijn Vlasblom van VTS Group uit Doetinchem. Dankzij de inzet van Melvin van Dam, die sinds januari werkzaam is bij VTS en vaste kracht is bij Oeken 1, loopt het eerste er deze herfst en winter warm en goed gekleed bij. Na het uitdelen van de jassen in de kleedkamer door Melvin, werden Nick en Martijn door voorzitter Emile Jager bedankt voor hun sympathieke gebaar.

Lees ook

De Akker neemt afscheid van Juf Jenny

DIEREN – Na 40 jaar in het onderwijs nam juf Jenny Hilberts vrijdag 26 februari …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.