Home / Brummen-Regiobode / Vroege kerstmarkt in Loenen

Vroege kerstmarkt in Loenen

LOENEN – Afgelopen zondag 10 november hield Kringloop De Waterlelie in Loenen weer een gezellige rommelmarkt op de parkeerplaats voor de deur aan het Hameinde 13. Dit keer was het een speciale rommelmarkt van kerstartikelen waarvoor mensen een grondplek konden huren. Voor een kleine prijs waren er leuke kerstspulletjes te koop. Er kwamen de nodige bezoekers op de kerstmarkt af. De opbrengst van de verhuur van de grondplekken geeft de Waterlelie aan Adra. Deze hulporganisatie zet zich wereldwijd in voor sociale en economische gelijkheid. Adra bestrijdt structurele armoede door mensen en gemeenschappen in rampgebieden en ontwikkelingslanden zelfredzaam te maken.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Sanne en Ilse behalen certificaat TU Eindhoven

DIEREN – Sanne Reijerman en Ilse Willemsen uit klas DV5A van Het Rhedens Dieren hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.