Home / Rheden-Regiobode / Voorstelling True Copy komt naar Arnhem

Voorstelling True Copy komt naar Arnhem

ARNHEM – True Copy, de veelbesproken en geprezen docutheatervoorstelling van Het Zuidelijk Toneel (HZT) & BERLIN, reist de komende maanden door Nederland en zal op woensdag 27 november te zien zijn in Stadstheater Arnhem. True Copy maakt onderdeel uit van een themareeks waarin Het Zuidelijk Toneel meerdere projecten rond criminaliteit behandelt. De voorstelling gaat over meestervervalser Geert Jan Jansen, die meer dan 1600 werken van beroemde schilders als Picasso en Dalí vervalste. De voorstelling begint om 20.30 uur en kaarten kosten 21 euro per stuk. Jongeren tot 16 jaar en jongeren met een CJP betalen 16 euro.

Lees ook

Ruben en Bram winnen wedstrijd Tuinaanleg

VELP – Vijf teams met in totaal tien stoere vakmannen van Aeres MBO streden afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.