Home / Rheden-Regiobode / Voorlopig geen weekendafsluiting Posbank

Voorlopig geen weekendafsluiting Posbank

RHEDEN – De voorgenomen weekendafsluiting van de Posbank laat nog even op zich wachten. Coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en PvdA deden tijdens de raadsvergadering van 29 oktober een voorstel in om allereerst een onderzoek rondom de verkeersveiligheid in Nationaal Park Veluwzoom. De raad stemde in met het voorstel.

Het onderzoek wordt niet alleen gericht op een afsluiting van de Beekhuizenseweg. De raad wil dat er meer verschillende oplossingsrichtingen en de consequenties daarvan, in beeld worden gebracht. Bewoners van de Schietbergseweg in Rheden kwamen in het verweer nadat de plannen van de weekendafsluiting op tafel kwamen. Zij zijn bang de dupe te worden van de afsluiting. Als de Beekhuizensweg in het weekend dicht gaat is de Schietbergseweg de enige toegangsweg naar de Posbank. De partijen zijn het er over eens dat de toegenomen verkeerdrukte vraagt om maatregelen. Hoe deze er precies moet gaan uitzien, moet het na het onderzoek blijken.

Lees ook

Man ernstig gewond na val van dak in Spankeren

SPANKEREN – Een man is maandagochtend ernstig gewond geraakt nadat hij door het dak was …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.