Home / Rheden-Regiobode / Vogelshow in Velp

Vogelshow in Velp

VELP – Ook dit jaar houden de leden van de Gevleugelde Vrienden uit Velp de jaarlijkse onderlinge vogelshow. De show wordt gehouden in de dr. van Voorthuizenschool. De vogels worden door keurmeesters beoordeeld op kleur, vorm en houding. Er zijn ongeveer 250 vogels te bewonderen. De openingstijden zijn op vrijdag 15 november van 20.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 16 november van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Start to Run bij AV Gelre

DIEREN – Zaterdag 19 september om 11.00 uur gaat bij AV Gelre in Dieren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.