Home / Rheden-Regiobode / Voetballers verkopen kortingsbonnen om tornadoschade te dekken

Voetballers verkopen kortingsbonnen om tornadoschade te dekken

RHEDEN – SC Rheden heeft nog steeds te kampen met de schade van de tornado die op 5 juni over het terrein raasde. Om nog één keer geld in te zamelen, maar ook om mensen te bedanken die al een bijdrage hebben geleverd, is de voetbalvereniging in combinatie met lokale ondernemers een kortingsactie gestart.

Het was 5 juni toen de tornado voor veel schade zorgde in Rheden en omgeving. Ook het terrein van SC Rheden werd getroffen: lichtmasten waren omgevallen, het dak was van de kleedkamers gewaaid en ook daaromheen was veel schaden. Leden en vrijwilliger sloegen de handen ineen en gingen aan de slag om de schade te herstellen en om geld op te halen om de kosten te dekken. Er zijn dit jaar al diverse acties geweest om geld op te halen voor de club.

Mede om iedereen te bedanken én om nog één keer extra geld bij elkaar te krijgen, is SC Rheden een nieuwe actie gestart in samenwerking met lokale bedrijven, restaurants en winkels. Deze bedrijven hebben, gratis, in totaal achttien leuke kortingen beschikbaar gesteld. De leden van Sportcombinatie Rheden gaan deze diverse kortingen de komende weken verkopen in de vorm van kortingsbonnen. De korting met de bon valt natuurlijk hoger uit dan de kosten van de aanschaf. Er zijn bonnen van onder andere een supermarkt, bloemenzaak, speelgoedwinkel, snackbar, restaurants, kledingwinkels en een bekende fastfoodketen.
De bonnen worden huis-aan-huis verkocht, maar zijn ook verkrijgbaar via www.subono.nl/rheden. Hier is ook meer informatie over de actie te vinden.

Lees ook

Kindervoorstelling Pappa, ik wil clown worden

VELP – Pappa, ik wil clown worden is de titel van de kindervoorstelling die woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.