Home / Rheden-Regiobode / Vernieuwde Paperclip heropend

Vernieuwde Paperclip heropend

VELP – Vrijdag 15 november heeft wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden de officiële heropening verricht van De Paperclip in Velp. Het ontmoetingscentrum is verbouwd en opgeknapt.

De wethouder sprak met veel lof over het initiatief; de vrijwilligers hebben van de Paperclip een echte ontmoetingsplek gemaakt. Naast het verzorgen van cursussen, activiteiten en filmvertoningen is er een biljartcentrum en is een zogenaamde huiskamer ingericht met een boekenkast, leestafel, TV en een gezellige bar. Hier kan eenieder vrij inlopen en contacten leggen onder genot van een kopje koffie of andere versnaperingen.
Maar er is meer: ook flexwerkers kunnen in de Paperclip terecht. Er is gratis WiFi en een prettige sfeer om te werken. Alle zalen zijn opgefrist en er zijn mogelijkheden om te vergaderen. Er is apparatuur aanwezig voor bijvoorbeeld het verzorgen van presentaties.
De vrijwilligers, ‘de Paperclippers’, zijn trots op het resultaat. “We hopen dat u ook de weg vindt naar ons vernieuwde ontmoetingscentrum aan de Eiberstraat 14 in Velp.”

Lees ook

Vanaf zondag weer vieringen in Emmaüskerk Dieren

DIEREN – Vanaf zondag 5 juli is de Emmaüskerk in Dieren, onderdeel van de Eusebiusparochie, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.