Home / Brummen-Regiobode / Vergadering raad Brummen

Vergadering raad Brummen

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen komt donderdag 21 november bijeen. Er wordt dan gesproken over de belastingverordeningen voor 2020. Daarnaast neemt de raad een besluit over de coördinatieregeling voor de verplaatsing van de Aldi naar de Marcuriusweg, de wijziging van de gemeenschappelijke regeling voor GGD Noord- en Oost-Gelderland en de aanpassing van het lidmaatschap werkgeversvereniging van de regionale vervoersdienst PlusOV. Naar verwachting wordt hier zonder discussie over gestemd, omdat tijdens het raadsforum op 7 november al is gebleken dat alle fracties deze voorstellen steunen. De vergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis in Brummen.

Lees ook

Hoenderlose avondwandeling

HOENDERLOO – Elke dinsdagavond start vanaf de ingang Hoenderloo een avondwandeling door het Nationale Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.