Home / Rheden-Regiobode / Velpsch maal: samen eten

Velpsch maal: samen eten

VELP – Samen eten, contact met elkaar, het is altijd veel gezelliger en lekkerder aan tafel dan alleen. Bewoners van Velp maken in dat kader voor het Velpsch maal eten klaar voor dorpsgenoten. Woensdag 13 november om 17.00 uur is er weer zo’n gezamenlijke maaltijd in buurthuis De Poort. Op het menu staat een Surinaamse maaltijd met roti, drumsticks, kousenband, aardappel en rotti pannenkoeken. Het nagerecht is bananenpannenkoeken met chocoladesaus. Mee-eten kost 4,50 euro per persoon.

Lees ook

Verdachte Posbankmoord krijgt in hoger beroep 18 jaar cel

DEN HAAG – Het gerechtshof Den Haag heeft Souris R., een van de verdachten van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.