Home / Nieuws / Velps Middagkoor zong in verzorgingshuis Oosterwolde

Velps Middagkoor zong in verzorgingshuis Oosterwolde

VELP – Het duurde even voor de bewoners van Oosterwolde in Velp de vide binnenkwamen, om naar het optreden van het Velps MiddagKoor te komen luisteren. Toch kreeg het koor onlangs de zaal vol belangstellenden. Bewoners die niet naar het optreden konden komen, hadden de mogelijkheid om mee te luisteren via de interne radio. Een aantal toehoorders zat in rolstoelen, maar de meesten zijn zelfstandig lopend gekomen.

Aan het begin werd meteen duidelijk dat het koor er zin in had, terwijl zij met volle inzet verschillende liederen vertolkte. De muzikale aanwijzingen van dirigent Ton de Waal werden nauwgezet opgevolgd. Met In mir klinkt ein Lied van Chopin werd het eerste deel van het optreden afgesloten en na de pauze begon het koor met de vertolking van Perhaps Love van John Denver. Het Middagkoor sloot af met de Pastorale van Shaffy, dat prachtige lied over de zon. Terwijl het buiten herfstig sombert, brengt het Velps MiddagKoor even wat zonnestralen in Huize Oosterwolde.

Het concert was een groot succes en nu gaat het Middagkoor zich klaarmaken voor een concert op 1 december, in het NPB-gebouw in Velp. Kaarten voor dit optreden te bestellen door te bellen naar tel 06-42032378 of te mailen naar ceesstam238@gmail.com.

Lees ook

VVD Rheden wil click-en-collect binnen 2 uur

RHEDEN – De VVD fractie van Rheden heeft burgemeester Carol van Eert verzocht de mogelijkheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.