Home / Alle-Regiobode / Van Gelders Grijs terug op TV Gelderland

Van Gelders Grijs terug op TV Gelderland

ARNHEM – Jochem van Gelder is in oktober teruggekeerd op TV Gelderland met een nieuw seizoen van Van Gelders Grijs. Jochem gaat in gesprek met ouderen over hoe het is om ouder te worden. Want wat doe je als je gedachten jong blijven, maar je haren grijs worden?

Jochem gaat elke week op bezoek bij Gelderse ouderen en vraagt ze de oren van hun hoofd. Dit doet hij elke week vanaf een andere locatie: zo is Jochem dit seizoen onder andere te vinden in Arnhem, Lochem, Elburg en Doetinchem. Naast de openhartige gesprekken die Jochem voert, wordt er elke week een grootouder-kleinkind-quiz gespeeld. Grootouder en kleinkind vormen samen een team en krijgen verschillende vragen voorgelegd. Dat levert zeer verrassende reacties op.

Een ander vast onderdeel van Van Gelders Grijs is een portret van markante Gelderlanders op leeftijd. Jochem gaat bij hen op bezoek om te ervaren waar ze mee bezig zijn. De muziek is van Wim de Bruin (68), een vaste prik in de uitzendingen. Als dj verzorgt hij de muzikale omlijsting van het programma. Van Gelders Grijs is iedere zaterdag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland en wordt daarna ieder uur herhaald. Online (terug)kijken is mogelijk via Uitzending Gemist.

Foto: Fotografi├źnne

Lees ook

Ansichtkaartenproject genomineerd voor De Gelderse Roos

REGIO – Het ansichtkaartenproject ‘IJsselhoeven, Schoonheid en Troost’, dat in het voorjaar van 2020 werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.