Home / Rheden-Regiobode / Top 2000-concert door fanfare en koor

Top 2000-concert door fanfare en koor

DIEREN – Jongerenkoor Dieren en Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren hebben de handen ineengeslagen en brengen zaterdag 30 november gezamenlijk een Top 2000-concert. Het wordt een vrolijk en swingend evenement, waarbij bekende nummers uit de Top 2000-hitlijst voorbij komen, melden de verenigingen. Het concert vindt plaats in de Emmaüskerk aan de Rode Kruislaan 2 in Dieren. De zaal opent om 19.30 uur, het optreden begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Ruben en Bram winnen wedstrijd Tuinaanleg

VELP – Vijf teams met in totaal tien stoere vakmannen van Aeres MBO streden afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.