Home / Doesburg-Regiobode / Toertochtjes Angerlo en Doesburg

Toertochtjes Angerlo en Doesburg

DOESBURG/ANGERLO – De Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) houdt op zondag 17 november weer een toertochtje voor mensen die vanwege leeftijd of lichamelijke beperkingen niet meer zo vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen, maar wel graag eropuit gaan. Naar aanleiding van tips van deelnemers wordt invulling gegeven aan de bestemming binnen de grenzen van onze provincie. Onderweg wordt ergens gepauzeerd om even wat te drinken met elkaar. Zowel PGAD-leden als niet-leden zijn van harte welkom. Leeftijd is niet van belang. Wel moeten deelnemers mee kunnen rijden in een gewone personenauto. De rollator of inklapbare rolstoel kan achterin. Het reisje duurt van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur.
De toertochtjes vinden van oktober tot mei iedere derde zondagmiddag van de maand plaats. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon per tochtje. Consumpties en eventuele entreekosten zijn voor eigen rekening. Opgeven kan via marjoleinsomsen@gmail.com, tel. 0313 – 475819 of rimkekingma@planet.nl, tel. 0313 – 479552.
Er worden ook nog steeds chauffeurs gezocht. Brandstofkosten worden vergoed.

Lees ook

Ik vind: Wirwar informatie of de plannen?

De Stadspartij in Doesburg berichtte vorige week in Regiobode dat de Gestichten Doesburg beter ge├»nformeerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.