Home / Doesburg-Regiobode / The Man Who Killed Don Quixote bij Filmhuis Doesburg

The Man Who Killed Don Quixote bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont deze week de film The Man Who Killed Don Quixote. De film is te zien op woensdag 13 november, vanaf 20.00 uur in Het Arsenaal.

Ooit was Toby een ambitieuze, idealistische student die in een pittoresk Spaans dorpje zijn afstudeerproject Don Quichote regisseerde. Die dagen zijn echter voorbij en nu is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quichote speelde. Toby besluit om op zoek te gaan naar het kleine dorpje waar hij zijn eerste werk heeft opgenomen. Hij ontdekt dat zijn film heftige gevolgen heeft gehad voor het rustige plaatsje. De oude man waant zich nog steeds Don Quichote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

www.filmhuis-doesburg.nl

Lees ook

Zomer in Gelderland op vrijdag 6 augustus in Drempt

DREMPT – Knallen met zijn allen! Dat is het motto van het team uit Drempt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.