Home / Brummen-Regiobode / Tekenen en schilderen bij Atelier 33

Tekenen en schilderen bij Atelier 33

BEEKBERGEN – Bij Atelier 33 in Beekbergen is er naast de wekelijkse schildercursus de mogelijkheid om een korte cursus van acht schilderlessen te volgen. De lessen van drie uur per keer zijn bedoeld voor mensen die meer verdieping wensen of als een eerste introductie. De lesgroepen bestaan uit maximaal acht personen, die op maandag- of dinsdagmiddag of maandagavond aan de slag gaan. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Lia via tel. 06 – 41025506 of per e-mail liavdburgt@atelier33.nl

www.atelier33.nl

Lees ook

Eerste piketpaaltje voor extra klaslokaal St. Pancratius de grond in

BRUMMEN – Donderdag 20 juli is de bouw van een extra klaslokaal voor basisschool St. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.