Home / Brummen-Regiobode / Taxatie oude boeken en kaarten

Taxatie oude boeken en kaarten

EERBEEK -Taxateur Arie Molendijk komt dinsdag 12 november naar Huis te Eerbeek voor een taxatiemiddag. De ervaren taxateur bekijkt en waardeert zeldzame boeken, (staten)bijbels, oude atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten. Een taxatie kost 5 euro voor 1 tot ongeveer 10 boeken, grotere partijen kosten tussen de 25 en 50 euro. Molendijk is deze middag aanwezig van 13.30 tot 16.00 uur.

www.molendijkboeken.nl

Lees ook

Nieuwe expositie bij ’t Arthuus

LOENEN – In beeldentuin en galerie ‘t Arthuus aan de Eerbeekseweg in Loenen is deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.