Home / Rheden-Regiobode / Taizé-viering in de Oude Jan

Taizé-viering in de Oude Jan

VELP – Zondag 1 december is er in de Oude Jan in Velp een Taizé-viering. Zowel zang en muziek als stilte staan hierin centraal. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en wordt inhoudelijk begeleid door ds. Dirk Jan Brans. Mirjam Oost zorgt voor de muzikale begeleiding. Voorafgaand aan de viering wordt door een gelegenheidskoor geoefend en ingezongen van 16.00 tot ongeveer 18.00 uur. Wie mee wil zingen is van harte welkom. Na afloop, voor de viering begint, wordt samen gegeten. Voor soep wordt gezorgd, deelnemers nemen zelf brood mee.

Lees ook

Snelle Kerklaan wordt verkeersveiliger

ROZENDAAL – De Kerklaan en een deel van de Beekhuizenseweg in Rozendaal krijgen een maximum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.