Home / Brummen-Regiobode / Succesvol jaar Vrienden Loenense bossen

Succesvol jaar Vrienden Loenense bossen

LOENEN – Zondag 27 oktober was de laatste zondag van dit jaar dat de vrijwilligers van de Vrienden van de Loenense bossen met de verkoopwagen op de schaapsweide in de Loenermark aanwezig waren. Ze verkochten warme drankjes met iets lekkers erbij.

De groep kijkt terug op een succesvol jaar. Heel veel recreanten en Loenenaren wisten hen te vinden bij de schaapskooi. Men heeft al een aantal vaste klanten die vrijwel elke zondag langskomen. Daarnaast was de door de groep georganiseerde hightea-middag op 25 augustus ook een groot succes, met alleen maar positieve reacties van de 30 deelnemers.
Dit jaar heeft de verkoopwagen ook regelmatig gefungeerd als start- en einde punt voor families die verjaardagen of jubilea onder meer gevierd hebben met een wandeling door het mooie bosgebied.
Het verstrekken van eigen gebakken appelplaatkoek, bij toerbeurt gebakken door een vijftal vrijwilligers, heeft zeker bijgedragen aan de 50 procent hogere omzet vergeleken bij 2018. Het bestuur van de Vrienden van de Loenense bossen dankt ook de vijftig vrijwilligers waaronder de wekelijkse bezetting, de kartrekkers en de koekenbaksters voor hun enthousiaste inzet.

Lees ook

Motorrijder gewond door aanrijding met hert

LOENEN – Een motorrijder heeft zaterdag 1 augustus aan het einde van de avond een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.