Home / Nieuws / Succestaart voor onderwijzers

Succestaart voor onderwijzers

RHEDEN – In verband met de lerarenstaking op woensdag 6 november trakteerde de PvdA in Rheden alle basisscholen in de gemeente op taart. Met deze actie wilde de PvdA Rheden de onderwijzers succes wensen. Fractievoorzitter Marleen Noorland stak de meesters en juffen van de Rheder Enk een hart onder de riem. “De mensen die hier in het onderwijs werken zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor onze kinderen. Zij verdienen beter en het is goed dat ze daar weer de straat voor op gaan.”
De PvdA kwam overigens niet alleen taart brengen. Onder alle twintig basisscholen in de gemeente werd tegelijkertijd een mini-enquete gehouden over de grootste problemen op Rhedense scholen. De fractie gaat de resultaten daarvan analyseren.

Lees ook

Sanne en Ilse behalen certificaat TU Eindhoven

DIEREN – Sanne Reijerman en Ilse Willemsen uit klas DV5A van Het Rhedens Dieren hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.