Home / Rheden-Regiobode / Spanso op bezoek bij wijngaard

Spanso op bezoek bij wijngaard

SPANKEREN – Op donderdag 7 november brengt de Spankerense seniorensoos Spanso een bezoek aan Wijngaard Um D’n Olden Smid in Zelhem. In Zelhem ligt een anderhalve hectare aan wijngaard, onbespoten en er is een eigen wijnmakerij. De leden uit Spankeren worden uitgenodigd om mee te gaan naar Zelhem, waar ze gaan de wijngaard zullen bezichtigen en een uitleg krijgen over de wijnmakerij. Wijnboer Jan Jansen zal de groep begeleiden en voorzien van informatie. Er gaat natuurlijk ook geproefd worden. Het vertrek is om 13.15 uur vanaf het Dorpshuis aan de Loohof.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.