Home / Brummen-Regiobode / SOVV speelt klucht in Loenen

SOVV speelt klucht in Loenen

LOENEN – De Apeldoornse toneelvereniging SOVV speelt zaterdag 30 november de voorstelling Bed, Bad en Brood in De Brink in Loenen. Vanaf 20.00 uur kan het publiek genieten van een hilarische klucht, met verrassende ontwikkelingen.

Bed, Bad en Brood speelt zich af in een daklozenopvang. Beheerster Jannelies dacht het rustig te hebben met haar ene gast, maar dat heeft ze mooi mis. Het begint al met haar zus Margot die wil bewijzen dat zij het best een dag volhoudt in de opvang en daar een weddenschap op afsluit. Dan krijgt Jannelies ook nog te maken met gemeenteambtenaar Van Dijk die andere plannen heeft met de opvang en die zijn assistent Eduard in vermomming stuurt om te kijken of de mensen ergens op te betrappen zijn. De broer van medewerkster Cora heeft onderdak nodig, omdat hij opeens dakloos is geworden en op de vlucht is voor zijn eveneens dakloos geworden vriendin.
Kaarten voor Bed, Bad en Brood kosten 6 euro en zijn te reserveren via sovvtoneel@gmail.com onder vermelding van naam, datum voorstelling en aantal kaarten.

www.sovv.nl

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.