Home / Nieuws / Sios’61 A1 en B1 kampioen
Sios B1

Sios’61 A1 en B1 kampioen

VELP – Zaterdag 26 oktober vierden de teams A1 en B1 van korfbalvereniging Sios’61 uit Velp hun kampioenschap. In de eigen sportkantine op sportpark Overhagen kregen alle spelers een welverdiende beker om vervolgens gezamenlijk te genieten van heerlijke frietjes met snacks. Het was een leuk veldseizoen met mooie en spannende wedstrijden.

In de ochtend werd nog de laatste wedstrijd gespeeld door Sios’61 B1 uit tegen Kvz uit Zutphen. De wedstrijd begon veelbelovend. De bal werd goed rondgespeeld en er werd lekker gespeeld. Er werd alleen nog niet gescoord. Nadat Kvz het eerste doelpunt had gemaakt, scoorde Sios ook. Het spel bleef goed verzorgd en werden veel kansen gecreëerd. Omdat niet alle kansen werden benut en ook de tegenstander scoorde, bleef het echter tot het einde spannend. Uiteindelijk werd verdiend gewonnen met 11-13. De bloemen en felicitaties waren voor het hele team. Met een lekkere versnapering, een overwinning en het kampioenschap op zak ging het team terug naar Velp. Daar werden de spelers gehuldigd.

Inmiddels is het veldseizoen afgesloten en speelt Sios’61 weer in sporthal de Dumpel in Velp. Sportievelingen die interesse hebben in korfballen, kunnen altijd een keer komen kijken en meetrainen. Er wordt gespeeld op dinsdag en vrijdag.

www.sios61.nl

Lees ook

Bram Wijnands hoofdtrainer vv Dieren

DIEREN – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vv Dieren, die maandagavond 22 februari via Zoom …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.