Home / Algemeen / Sintintocht in Loenen met feestmiddag

Sintintocht in Loenen met feestmiddag

LOENEN – Zaterdag 16 november komt Sinterklaas aan in Apeldoorn. De dag daarna, op zondag 17 november, reist hij met zijn Pieten door naar Loenen. Hij wordt rond 13.30 uur verwacht bij Dorpscentrum de Brink.

Alle kinderen en natuurlijk ook de ouders, opa’s, oma’s en andere mensen die graag mee willen feesten, zijn deze middag uitgenodigd om de Sint te verwelkomen. Meelopen of fietsen tijdens de intocht kan ook. De Sinterklaasintocht wordt muzikaal begeleid door muziekvereniging OLTO.
De route gaat vanaf de Brink via de Hoofdweg naar de Kempe, dan via de Hackfortweg naar de Cornelis Hendrixstraat, Jouchem Sprinckmeijerweg, Wolff Gabrielsweg, Hackfortweg, Horstweg, Eerbeekseweg, Loenerdrift, Molenbeek, Droefakkers, Eerbeekseweg en via de Hoofdweg weer terug naar de Brink.
Onderweg zal in de Molenbeek, bij het kabelbaantje bij De Moerbeek een korte tussenstop gemaakt worden. Hier maken de Pieten tijd om even samen met de kinderen te voetballen, overgooien en op de kabelbaan te slingeren. Het feest gaat daarna verder met leuke activiteiten in de Brink.
“Een handje geven aan de Sint of een dansje met de Pieten? Kom gezellig op zondag de 17e naar de Brink in Loenen!!”, aldus de organisatie. Ouders van zieke kinderen kunnen een verzoek voor een thuisbezoek van de Sint doen bij de Loenense ondernemersvereniging Lomivé door een e-mail te sturen naar info@loenen.nu.

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.