Home / Rheden-Regiobode / Sinterklaasuitgifte Speelstoet

Sinterklaasuitgifte Speelstoet

VELP / DIEREN – Om alle kinderen een leuke sinterklaasviering te bezorgen, houdt Speelstoet ook dit jaar weer een sinterklaasuitgifte, speciaal voor ouders. Het speelgoed wordt dit keer niet van de strippenkaart afgeschreven, maar deze is wel nodig bij de uitgifte om aan te tonen dat de kinderen staan ingeschreven. Ouders die hun kinderen nog niet hebben ingeschreven, kunnen hun Gelrepas meenemen. De sinterklaasuitgifte is op dinsdag 19 november tussen 10.30 en 15.00 uur in de Wambeek aan Den Heuvel in Velp en op woensdag 20 november tussen 13.30 en 15.30 uur in het Duynhuis in Dieren.

www.speelstoet.nl

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.