Home / Doesburg-Regiobode / Sinterklaaslezing bij Vrouwen van Nu Angerlo

Sinterklaaslezing bij Vrouwen van Nu Angerlo

ANGERLO – Donderdag 28 november is Frits Booy te gast bij de Vrouwen van Nu in Angerlo. Booy is schrijver en was 35 jaar leraar Nederlands. Hij komt vertellen over de historie van de sinterklaascultuur in Nederland. Booy heeft zich verdiept in de symboliek en geschiedenis van de viering en vertelt over wie Sinterklaas nou eigenlijk is, waar hij vandaan komt en hoe tradities van pepernoten, chocoladeletters, gedichten en surprises zijn ontstaan. De bijeenkomst is voor leden, begint om 19.45 uur en wordt gehouden in De Meent in Angerlo.

Lees ook

Kerstviering PCOB Doesburg

DOESBURG – Dinsdag 17 december is er een kerstviering in Grotenhuys in Doesburg. Centraal staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.