Home / Algemeen / Sinterklaasfilm: Het Raadsel van 5 December

Sinterklaasfilm: Het Raadsel van 5 December

DOESBURG – Op zaterdag 23 november draait om 14.00 uur de sinterklaasfilm ‘Het raadsel van 5 december’ in het Arsenaal in Doesburg. Hierin is te zien hoe de Pieten het steeds moeilijker hebben om cadeautjes te bezorgen, omdat de meeste huizen geen schoorsteen meer hebben en beveiligd zijn met een alarm. Hierdoor worden de Pieten achterna gezeten door de politie en belanden ze één voor één in de gevangenis. Wanneer Sinterklaas druk bezig is om dit probleem op te lossen, wordt hij ontvoerd door de gemene Dr. Brein en haar handlangers Joris en Boris. Het wordt nog een hele toer om Pakjesavond te redden. De film is voor alle leeftijden en duurt 85 minuten. Entree kost 3,50 euro en in de pauze is er limonade met iets lekkers.

Lees ook

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg is trots te kunnen melden dat Lammerts Self-Storage uit Doetinchem de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.