Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas ontmoeten in de stoomtrein

Sinterklaas ontmoeten in de stoomtrein

BEEKBERGEN – Op zondag 1 december vertrekt de Sinterklaas-Pepernoten-Express vanaf museumstation Beekbergen. Kinderen en ouders kunnen in de echte Sinterklaas-stoomtrein van VSM de Sint en zijn Pieten ontmoeten. Tijdens de rit van Beekbergen naar Eerbeek wordt er een heerlijk pannenkoekenbuffet geserveerd. Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen maar gezellig pannenkoeken eten, hij neemt voor ieder kind ook nog een verrassing mee uit Spanje. De stoomtrein vertrekt om 11.30 en 15.00 uur. Reserveren is verplicht, kijk voor meer informatie op www.stoomtrein.org. Maar wees er snel bij, want vol is vol.

Lees ook

Eenzijdig ongeval voor tunnelbak in Dieren

DIEREN – Op de Burgermeester de Bruinstraat in Dieren, net voor de tunnelbak, heeft zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.