Home / Brummen-Regiobode / Sinterklaas met stoomtrein naar Beekbergen

Sinterklaas met stoomtrein naar Beekbergen

BEEKBERGEN – Zaterdag 16 november kwam Sinterklaas met met meer dan 30 Pieten aan op station Lieren. Onder luid getoeter kwam het gezelschap om 16.00 uur aan. Vanaf station Lieren liep het hele gezelschap naar Beekbergen. De Pepernotenbloazers brachten de sfeer er goed in. Op de Kerkallee nam Sinterklaas plaats op zijn mooie stoel en barstte het feest los. Kinderen mochten met de Pieten op de foto en kregen een cadeautje van de Sint. Om 19.00 uur was de Goedheiligman toch wel een beetje moe geworden van alle festiviteiten. Kinderen mochten hem samen met de Pieten naar bed brengen in het Hoge Pad. Bijzonder was dit jaar dat er twee Glutenvrije Pieten meeliepen die glutenvrije pepernoten uitdeelden aan kinderen met een allergie. Dit was een initiatief van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Hoenderlose avondwandeling

HOENDERLOO – Elke dinsdagavond start vanaf de ingang Hoenderloo een avondwandeling door het Nationale Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.