Home / Rheden-Regiobode / Sinterklaas komt naar Spankeren

Sinterklaas komt naar Spankeren

SPANKEREN – Zondag 1 december komt Sinterklaas naar Spankeren. Om 14.00 uur komt hij aan bij de fietsbrug op de hoek Dorpsweg / Kanaalweg, waar wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden hem welkom heet. Vervolgens gaat de Sint met zijn Pieten onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Wilhelmina via de Dorpsweg, Kerkplantsoen en Loohof naar het Dorpshuis. Hier begint om 14.30 uur een groot Sinterklaasfeest voor alle kinderen die in Spankeren wonen of verbonden zijn met het dorp. De toegang is gratis en er is voor elk kind een leuke surprise. Het Sinterklaasfeest wordt georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Dorpshuis Spankeren.

www.dorpshuis-spankeren.nl

Lees ook

Openingstijden afhaalbieb verruimd

DIEREN – Vanwege grote belangstelling zijn de openingstijden van de afhaalbieb in Dieren en Velp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.