Home / Doesburg-Regiobode / Sinterklaas in Drempt

Sinterklaas in Drempt

DREMPT – Zaterdag 30 november komt Sinterklaas naar het Dorpshuis in Drempt. Sint wil graag naar de sneeuw en de Skipiet vindt dit geweldig en gaat Sint en de kinderen zaterdag ski-les geven. Maar Ski-niet-Piet ziet dit niet zitten en probeert er alles aan te doen om dit tegen te houden. De zaal in het Dorpshuis is voor dit feest omgebouwd tot een echte piste met glijbaan en stoeltjeslift. De zaal is open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Ik vind: Energietransitie

Waar het in de energietransitie primair om gaat, is de verlaging van de uitstoot van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.