Home / Rheden-Regiobode / Sinterklaas in De Drieschaar

Sinterklaas in De Drieschaar

DIEREN – Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 16 november in Nederland aan en brengen al meteen op zondag 17 november een bezoek aan wijkcentrum De Drieschaar in Dieren. Wat een eer! De middag begint om 15.00 uur, dan zitten de knutsel-pieten al klaar om samen met de kinderen iets moois te maken voor het bezoek van Sinterklaas. Even later komt de Sint op bezoek. De kinderen kunnen Sint persoonlijk een handje geven, een tekening geven of met Sint en Piet op de foto. Ook ouders zijn van harte welkom deze middag. Chocolademelk en een speculaaspop zullen als vanouds niet ontbreken.

Lees ook

Hulp bij digitalisering voor mkb-bedrijven regio Arnhem-Nijmegen

GEM. RHEDEN – Mkb-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen, dus ook uit de gemeente Rheden, kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.