Home / Nieuws / Sint zet voet aan wal in Dieren

Sint zet voet aan wal in Dieren

DIEREN – Sinterklaas heeft zaterdag 23 november Dieren bezocht. Aan het begin van de middag zette hij voet aan wal bij het Dierens veer, waar hij werd door vele kinderen met hun ouders en wethouder Dorus Klomberg, die de Sint van harte welkom heette. Zoals altijd nam Sinterklaas uitgebreid de tijd om even een praatje te maken met de kinderen en hun een handje te geven en samen op de foto te gaan. Iets waar jong èn oud graag gebruik van maakte. Hierna stapte de goedheiligman in een koets, waarmee hij via de Wilhelminaweg naar het Callunaplein reisde. Hier was het feest. Dierense verenigingen lieten zich zien, kinderen konden leuke spelletjes doen en knutselen en de Pieten deelden rijkelijk pepernoten uit.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Politie rolt netwerk van fietsendieven op

DIEREN – Twee mannen van 40 en 44 uit Dieren zijn aangehouden omdat zij deel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.