Home / Doesburg-Regiobode / Sint Nicolaas aangekomen in Doesburg

Sint Nicolaas aangekomen in Doesburg

DOESBURG – Het bleef even spannend deze week of Sinterklaas Doesburg wel kon vinden. Doesburg-tv had twee Pieten gespot die op zoek waren naarde stad en dat bleek nog een hele toestand. In twee filmpjes werd de zoektocht vastgelegd. Zaterdag 16 november zagen de Pieten gelukkig eindelijk de kerktoren van Doesburg en zodoende konden ze nog net op tijd de weg wijzen aan de boten met daarop Sint Nicolaas en de andere Pieten. De Sint arriveerde mooi op tijd om alle kinderen te begroeten. Hij werd uiteraard ontvangen door burgemeester Loes van der Meijs en kinderburgemeester Elisa Feenstra. Na de begroetingen en ontvangst bij het Stadhuis was er weer de traditionele rijtoer door de stad. Voor de kleintjes was er nog de ontvangst door de Sint bij DuMiDi waar de kinderen hun mooie tekeningen en verlanglijstjes zelf aan de Sint en zijn Pieten konden geven.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Schone Oevers in Rheden: Bewoners adopteren een stukje IJsseloever en ruimen het zwerfafval op.

GEM. RHEDEN – In oktober 2020 deed de gemeente Rheden een oproep aan haar bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.