Home / Brummen-Regiobode / Sint komt aan op station Eerbeek

Sint komt aan op station Eerbeek

EERBEEK – Dat niet alleen Sinterklaas een mooie staf heeft, bleek zaterdag 16 november wel tijdens zijn aankomst in Eerbeek. Een kleine hulpsinterklaas liet vol trots zijn eigen staf zien, waarna hij óók die van Sinterklaas even vast mocht houden. Een moment dat veel indruk maakte op de jongeman.

De Sint kwam zaterdag met de stoomtrein naar Eerbeek, waar hij werd ontvangen door burgemeester Alex van Hedel en vooral door heel veel kinderen en hun ouders. De Sint schudde geduldig vele handjes en nam rustig de tijd om even met de kinderen te praten. In het nieuwe stationsgebouw stond een mooie troon klaar voor de Goedheiligman en konden kinderen met hem op de foto. Natuurlijk waren er flink wat Pieten in het gevolg van de Sint, die kwistig hun pepernoten uitdeelden.
Sinterklaas verblijft tot 5 december op Huis te Eerbeek. Zaterdag 23 november is het slaaphuis open en mogen kinderen komen kijken waar de Sint slaapt en de Pieten helpen met hun bezigheden. Kaartjes voor deze activiteit kosten 2 euro en zijn verkrijgbaar bij Toys2Play Tabor en Plus. De kaartjes worden verkocht voor diverse tijdstippen, zodat alle kinderen genoeg tijd en ruimte krijgen. De eerste groep kan om 10.00 uur terecht.

Lees ook

Nieuwe stap in WaardeVOL Brummen

BRUMMEN – Het schetsontwerp WaardeVOL Brummen is klaar en bestuurders van de provincie Gelderland, gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.