Home / Rheden-Regiobode / Signeersessie 22 Groene Kevers

Signeersessie 22 Groene Kevers

DIEREN – Op zaterdag 30 november signeren drie schrijvers de bundel 22 Groene Kevers bij de Readshop in Dieren. Janneke Bazelmans, Antoinette Kalkman en Tamara Onos zijn tussen 13.00 en 15.00 uur aanwezig. Net als negentien andere auteurs schreven zij een verhaal waarin een groene kever voorkomt. Naast de bundel signeren zij hun eigen werk. Tamara Onos schreef een thriller die zich afspeelt rondom haar woonplaats Ellecom. De spannende roman van Antoinette Kalkman vertelt over een vrouw die weet dat zij een kind vermoord heeft, maar dit zelf niet gelooft. Het boek van Janneke Bazelmans neemt de lezer mee naar de oerwouden van Indonesisch Borneo.

Tamara Onos
tel. 06 – 54656757

Lees ook

GroundLevel sponsort vv Dieren

DIEREN – Wederom heeft sponsorcommisie van vv Dieren een nieuwe sponsor gevonden voor de club. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.