Home / Brummen-Regiobode / Shoplifters tussen het supermarktfruit

Shoplifters tussen het supermarktfruit

BRUMMEN – Tussen de groenten en het fruit van supermarkt Jumbo konden Brummenaren zaterdagavond de film Shoplifters bekijken. Deze film gaat over een familie en haar speciale band met een supermarkt. De filmvertoning was onderdeel van het filmfestival van de Brummense Buiten Bios die dit jaar haar vijftiende verjaardag vierde. Op vijf verschillende plekken in het dorp werden vijf speelfilms vertoond. Naast de vertoning in de supermarkt kon er ook film worden gekeken bij De Vroolijke Frans, bij zwembad Rhienderoord, in de Grote Kerk en in Garage Gert Mulder.

Foto: Han Uenk

www.brummensebuitenbios.nl

Lees ook

Kunst in Loenen te zien tijdens beperkte kunstroute

LOENEN – Het weer werkte niet zo mee maar toch heeft een flink aantal kunstliefhebbers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.