Home / Doesburg-Regiobode / Seniorenmiddag en Prinsenwissel De Blauwe Snep

Seniorenmiddag en Prinsenwissel De Blauwe Snep

DREMPT – Met het carnavalsseizoen in aantocht heeft ook carnavalsvereniging De Blauwe Snep haar programma voor het nieuwe seizoen weer rond. Dat begint zaterdag 16 november om 14.11 uur, met de traditionele seniorenmiddag. De middag staat bol van de lokale artiesten en de muzikale invulling wordt gedaan door Wilco en de zwoagers. Ook is er in de pauze een verloting met diverse leuke prijzen. Het advies is om op tijd aanwezig te zijn, want zoals elk jaar zal de zaal al ruim voor het begin van de middag vollopen.
‘s Avonds staat het Sneppennest vanaf 20.41 uur in het teken van de prinsenwissel. Eerst wordt de Jeugdprins of -prinses bekendgemaakt. Wie zal Prinses Daphne opvolgen? Nadat dit bekend is, volgt de onthulling van de nieuwe prins of prinses voor het komende carnavalsseizoen. Er gaan al de nodige geruchten over de persoon die op de troon van Prins Mick zal plaatsnemen…
Muziek is er ook, de avond wordt voorzien door zanger Geen Stempel, die een stempel zet op elk feest. Iedereen is van harte welkom, onder het motto van Prins Mick: Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist.

Lees ook

Erepenning Doesburg voor echtpaar Van Blokland

DOESBURG – Rokus en Marian van Blokland-Kuperus kregen woensdag 24 februari uit handen van burgemeester …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.