Home / Rheden-Regiobode / Scholenmarkt in Velp

Scholenmarkt in Velp

VELP – De basisscholen in de gemeenten Rheden en Rozendaal doen woensdag 13 november mee aan een scholenmarkt in het gebouw van het Astrum College/Titus Brandsma aan de Gruttostraat in Velp. De markt begint om 19.15 uur en is bedoeld voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders die zich oriënteren op voortgezet onderwijs in de regio. Tijdens drie voorlichtingsrondes kunnen ouders diverse scholen bezoeken. De deelnemende scholen zijn: Arentheem College Thomas a Kempis, Leerpark, Titus Brandsma (inclusief Wereldklas), Beekdal Lyceum, Aeres vmbo Velp, Het Rhedens Rozendaal & Dieren (inclusief de Tender), Montessori College, Olympus College (inclusief afd. Jan Ligthart), Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lorentz Lyceum en VMBO ’t Venster.

Tel. 026-3633836.

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.