Home / Rheden-Regiobode / Schilderijen van Marja van den Bos in De Paperclip

Schilderijen van Marja van den Bos in De Paperclip

VELP – Marja van den Bos exposeert haar werken van 21 oktober tot 15 december in de lichtstraat van De Paperclip in Velp. “Mijn werk is divers”, zegt Marja, “van abstract schilderwerk tot een natuurgetrouw roodborstje, en alles wat daar tussen zit. Voor mij vormen, natuur, kleuren, vlakverdelingen en het dagelijkse leven, een bron van inspiratie en onder mijn handen ontstaat dan een schilderwerk.” De expositie is te zien tijdens openingsuren van De Paperclip aan de Eiberstraat 14 te Velp.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.