Home / Rheden-Regiobode / Schilderen met kleurpotlood

Schilderen met kleurpotlood

VELP – Beeldend vormgeefster Angélique Krijnen van Embellir.nl heeft als missie de kleurpotlood op de kaart te zetten. Daarom biedt zij een aantal korte cursussen over verschillende onderwerpen, waarin deelnemers de fijne kneepjes leren voor het kleuren met kleurpotlood. De cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en worden gegeven in Lokaal 1 aan de Oranjestraat 36 in Velp. De eerste serie van drie draait om een glanzende bal en wordt gegeven op maandagen 18 en 25 november en 2 december, van 18.45 tot 21.15 uur.

www.embellir.nl/workshops

Lees ook

DELS is lokale ondernemers zeker niet vergeten

REGIO – We zijn jullie niet vergeten! Om die boodschap over te brengen, doet het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.