Home / Rheden-Regiobode / Rouwverwerking voor lotgenoten

Rouwverwerking voor lotgenoten

DIEREN – Nabestaanden die iemand zijn verloren door een overlijden, kunnen volgend jaar deelnemen aan een serie bijeenkomsten van rouwverwerking voor lotgenoten. Een overlijden van een dierbare is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis en het heeft tijd nodig om het verdriet en gemis een plek te geven. In deze zes bijeenkomsten wordt onder begeleiding met lotgenoten overeen bepaald thema gesproken. Zo komt het rouwproces aan bod, de mensen om je heen, steun en verder gaan. De bijeenkomsten zijn op maandagmiddag in de Emmaüskerk in Dieren en duren van 14.00 tot 15.30 uur. De eerste keer is op 20 januari, daarna volgt elke maand een bijeenkomst. Dit aanbod is een samenwerkingsproject van de Stichting Welzijn Ouderen, de Eusebiusparochie en de Protestantse Gemeente in Dieren. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, afkomst of levensovertuiging. Deelname kost een vrijwillige bijdrage voor koffie of thee. Aanmelden kan tot 15 telefonisch bij één van de begeleiders: Anita Coenraads, tel. 06-15189911, Thea Beekman, tel. 06-54357668 of Meinie Visser, tel. 0316-280828.

Lees ook

Gewelddadig treffen in Thorbeckestraat

DIEREN – In de vroege ochtend van zondag 12 juli is er een gewelddadig incident …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.