Home / Rheden-Regiobode / Rommelmarkt bij Atlantaflat Velp

Rommelmarkt bij Atlantaflat Velp

VELP – Op zaterdag 16 november 2019 houdt de ontspanningscommissie van de Atlantaflat, Stationsplein 132 te Velp een gezellige brocante-, rommel- en boekenmarkt. De markt start om 10.30 en duurt tot ongeveer 15.00 uur. De markt wordt gehouden in het pand van de Serviceflat Atlanta, dus droog en lekker warm. De flat is te vinden tegenover het politiebureau en 1 minuutje lopen vanaf het station Velp. De toegang is gratis. Mensen die nog spulletjes over hebben (geen meubels en witgoed) voor deze markt kunnen dit inleveren vanaf zondag 9 november. Wel graag even een telefoontje naar Inneke Koops via tel. 06-14907220.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.