Home / Rheden-Regiobode / Rheko verkoopt Sinterklaas-lekkernijen

Rheko verkoopt Sinterklaas-lekkernijen

RHEDEN – Sinterklaas is onderweg naar ons land en korfbalvereniging ckc Rheko uit Rheden begint met de jaarlijkse verkoop van Sinterklaas-lekkernijen. De club verkoopt speculaastaarten, speculaaspoppen en chocola. Alle leden hebben bestellijsten gekregen waarmee ze langs de deuren gaan. Daarnaast gaat de jeugd van de korfbalclub op woensdag 13 november georganiseerd langs de huizen in Rheden en De Steeg vanaf 14.00 uur. Alle items kosten 3,50 euro per stuk. Daarnaast verkoopt Rheko ook gevulde juten zakjes voor 7,50 euro.

sinterklaasactie@rheko.nl

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.