Home / Nieuws / Rheko B1 ongeslagen kampioen

Rheko B1 ongeslagen kampioen

RHEDEN – Rheko B1 kon al voor de laatste wedstrijd het kampioenschap op zijn naam zetten. De jongens en meiden van de Rhedense korfbalvereniging hebben geen enkele wedstrijd wedstrijd verloren en behaalden een gemiddeld doelsaldo van 20. De club heeft Babette, Dominique, Kim, Sanne, Simone, Jesse, Marijn, Nick, Stijn en Wesley zaterdag 12 oktober in het zonnetje gezet, samen met hun trainers/coaches Marco en Maarten.

Lees ook

VV Dieren zoekt nieuwe speelsters

DIEREN – Het eerste dameselftal van vv Dieren is op zoek naar nieuwe speelsters. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.