Home / Nieuws / Rheder Enk mag zich een Gezonde School noemen

Rheder Enk mag zich een Gezonde School noemen

RHEDEN – Basisschool de Rheder Enk heeft dit jaar het vignet Sport & Bewegen behaald waardoor ze zich drie jaar lang een Gezonde School mag noemen. Woensdagochtend 13 november reikte voormalig Wereldkampioen judo (junioren) Marvin de la Croes het predicaat Gezonde School uit aan leerlingen van de school. Ruud van Dijk van Sportbedrijf Rheden zorgde voor ondersteuning van de school. Een paar weken geleden kregen de leerlingen van groep 1 en 2 een bewegingsles. Ook kregen ouders van deze leerlingen voorlichting over gezonde voeding. De overige leerlingen van de school kregen na de uitreiking van het vignet een judoclinic. Een leerling van de school mocht zijn judokunsten al even demonstreren. Hij kreeg Ruud van Dijk binnen enkele seconden plat op de mat.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Sanne en Ilse behalen certificaat TU Eindhoven

DIEREN – Sanne Reijerman en Ilse Willemsen uit klas DV5A van Het Rhedens Dieren hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.